Metal Discharge Festival 2023

Металот во Македонија полека врие…Битола станува еден од главните бастиони на андерграундот.Спремаме најпеколен лајн ап досега! Коцката е фрлена… ConspiracyViolent ChapterShock TroopersDemencyMamutLucent 10 ти Јуни 2023 таРакометно ИгралиштеБитолаПочеток 18:00 ч

Read More »

Video

Instagram

Scroll to Top